Mali Falun Dafa učenici šalju srdačne pozdrave i žele poštovanom učitelju Liju srećan Praznik sredine jeseni

(Minghui.org)

Mali Dafa učenici u Kini žele svom milosrdnom i velikom Učitelju srećan Praznik sredine jeseni:

„Imam malu želju. Nadam se da će u Pekingu postojati škola Minghui, tako da mali učenici Dafe mogu recitovati Hong Jin i proučavati Džuan Falun tokom nastave.”

„Hvala ti, Učitelju, što si mi dozvolio da praktikujem Falun Dafu i što si mi dao priliku da ti pomognem u spasavanju živih bića kako bih se mogao vratiti u svoj pravi dom sa Učiteljem.”

Mladi praktikant iz Pekinga je napisao: „Pozdrav, Učitelju! Ja sam u osnovnoj školi i često učim Fa. Prvi put kada sam uradio petu vežbu (meditaciju) mogao sam da sedim 30 minuta. Izdržao sam još 15 minuta, ali sam morao da spustim noge jer nisam mogao da izdržim bol. Mislim da bi trebalo da izdržim više poteškoća da bih mogao da poboljšam svoj karakter. Hvala ti, Učitelju, za tvoje saosećajno spasenje. Mnogo mi nedostaje Učitelj! Hteo bih da odam poštovanje tako što bih se poklonio Učitelju! Učitelju, mnogo si propatio!“

Mladi praktikant iz okruga Longfeng u Dakingu, u provinciji Heilongjiang, napisao je: „Ja sam praktikant i uronjen sam u Učiteljevu milost. Nikada se nisam osećao bolesno niti uzimao lekove od rođenja. Iako sam jednom imao temperaturu, ona je nestala za 24 sata i osećao sam se dobro. Ruka mi je jednom bila iščašena dok sam se igrao. Bol je bio nepodnošljiv, ali nisam mogao da odem u bolnicu zbog blokade pandemije COVID-a. Otišao sam da spavam i ruka mi je bila čudesno u redu sledećeg jutra. Znam da me je Učitelj saosećajno štitio!

„Veoma sam zahvalan na Učiteljevom saosećajnom spasenju. Recitujem „Falun Dafa je dobra, Istinitost-Blagost-Trpeljivost su dobri.“ Takođe recitujem pesme iz Hong Jin. Zabrinut sam za one oko mene i decu koja još uvek ne znaju da je Falun Dafa dobra. Rekao sam svojim prijateljima da je Falun Dafa dobra i rekao sam starijoj sestri istinu o Falun Dafi. Nadam se da ću se ponovo sresti sa Učiteljem tokom ovog vremena kada se porodice ponovo ujedine.”

Mladi praktikant i njegova porodica iz okruga Gaoping u Nanchongu, provincija Sečuan, napisali su: „Pozdrav, poštovani Učitelju! Cela porodica je imala koristi nakon što je jedan mali praktikant počeo da praktikuje Falun Dafu. Od srca smo zahvalni Učitelju i Dafi! Naš mali učenik Dafe će se uvek sećati da je Falun Dafa dobra, da su Istinitost-Blagost-Trpeljivost dobri!”

Čestitke su stigle i sa sledećih mesta:

Grad Nanchong, grad Čengdu i grad Badžong u provinciji Sečuan

Okrug Dongčeng u Pekingu, grad Điamusi, grad Daking i okrug Điksian u provinciji Heilongđijang, grad Jantai, grad Baoding, grad Hengšui, grad Botou i grad Šiđadžuang u okrugu Beijvince u okrugu Beijvin

Provincija Hubei

Provincija Đangsu

Okrug Konghou u provinciji Šangaj

Henan

Grad Guiiang u provinciji Guizhou

Autonomni okrug Huanren Mandžu, Jindžou i grad Benki u provinciji Liaoning

Grad Jilin u provinciji Jilin

Grad Jantai u provinciji Šandong

Hrad Longnam u provinciji Gansu

Čongčing

Kategorija: Čestitke

Mediji

Prijavite se

na naš newsletter

© Copyright Minghui.org 1999-2024