Božanska bića bilježe svako djelo praktikanta

(Minghui.org)

Prakticiram Falun Dafa mnogo godina i doživio sam mnogo prekrasnih stvari.

Tijekom grupnog učenja Fa 2010., mislio sam da kada učim Fa trebam dvostruko prekrižiti noge, sjediti uspravno i držati Zhuan Falun objema rukama, kako bih iskazao svoje poštovanje prema Dafa.

Čim sam to učinio, vidio sam dva božanska bića kako bilježe stanje svakog praktikanta dok čitamo Fa. Jedan me pogledao, a onda se nasmiješio drugome. Onaj drugi mi se nasmiješio. Nisu ništa rekli, ali znao sam da misle da moje ponašanje pokazuje da poštujem Fa. Od tog trenutka nastavio sam učiti Fa na ovaj način.

Prije toga sam učio Fa na stolici ili na kauču i nisam sjedio uspravno. Često sam prekidao da pijem vodu, ili sam ustajao. Kad sada pogledam unatrag, neugodno mi je zbog mog ponašanja.

Imali smo grupno učenje Fa prije nekoliko dana. Nakon učenja, Yang je odmah upitala Wang kako je njezin unuk prošao na prijemnom ispitu za fakultet. Wang je počela odgovarati na njezino pitanje. Vidio sam Učitelja kako nas gleda, ali kada su drugi praktikanti počeli razgovarati, Učitelj je skrenuo pogled. Rekao sam im što sam vidio. Ignorirali su ono što sam rekao i nastavili razgovor. Otišao sam.

Zhao često kasni na grupno učenje Fa. Čak i nakon što su ga podsjetili da je to nepoštovanje, nije se promijenio i uvijek je imao izgovore. Jednom je zakasnio pola sata na učenje Fa. Vidio sam božansko biće kako izvlači komad papira i stavlja kvačicu u okvir za kašnjenje za Zhaoa. Također su napisali "ometanje učenja Fa" u stupcu s primjedbama. To nije bila mala stvar!

Određena božanska bića bilježe naše riječi i djela ne samo kada učimo Fa, već i kada radimo druge stvari.

Na primjer, grupa kolega praktikanata došla je u kuću jedne praktikantice koja se borila s karmom bolesti. Poslali smo ispravne misli da očistimo njezino polje. Jedan je praktikant napustio prostoriju. Vidio sam božansko biće kako piše: "Napustio bojno polje."

Kad sam neki dan učio Fa napamet, božansko biće mi je iznenada poslalo misao: Gledamo te s visoka. Pitao sam se o čemu pričaju. Tada sam primijetio da učim Fa napamet dok sam ležao. Odmah sam sjeo i shvatio da sam to dugo vremena radio neispravno!

Kao Dafa praktikanti, naše riječi, djela, pa čak i misli nadziru i bilježe božanska bića. Trebamo obratiti pozornost na stvari koje bi nam se mogle činiti sporednima ili beznačajnima. Standard za Falun Dafa praktikante je visok i strog.

Ovo je moje razumijevanje na mojoj razini, molim vas da istaknete sve što nije prikladno.

Kategorija: Uvid u kultivaciju

Mediji

Prijavite se

na naš newsletter

© Copyright Minghui.org 1999-2024