Doživela sam moć Dafe

(Minghui.org)

Počela sam da vežbam Falun Dafu 1996. godine i želela bih da podelim sa vama nebrojena čuda kojima sam bila svedok.

Bila sam preterano osećajna. Razmišljala sam o glavnim životnim pitanjima još od detinjstva, poput: „Ko sam ja? Odakle dolaze ljudi? Gde ljudi idu nakon što umru? Zašto živim? Šta je smisao mog života?”

Dok sam išla u školu van grada 1984., tražila sam odgovore u čigongu i vežbala sam nekoliko vrsta čigonga nakon što sam počela da radim. Počela sam da patim od teških bolesti, kao što su stomačni problemi, reumatoidni artritis, dismenoreja i hemoroidi, a često sam dobijala prehlade i grip. Bila sam nesrećna.

Moji roditelji i braća i sestre su praktikovali Dafu pre mene. Iskreno su mi predstavili Dafu, a ja sam im rekla da ću možda, kada se više smirim, vežbati. I dalje sam mislila da je to samo običan čigong.

Moja sestra mi je donela Džuan Falun, glavnu knjigu Falun Dafe, u oktobru 1996. Počela sam da čitam knjigu i čitala do kasno te noći. Desilo se nešto magično. Osetila sam da mi se nešto vrti u donjem delu stomaka. Kretala sam se da proverim da li je osećaj stvaran, i bila sam sigurna da se nešto vrti u mom stomaku. Ispostavilo se da je tačno ono što je rečeno u knjizi. Učitelj je ugradio Falun u mene! Završila sam čitanje Džuan Faluna za jedan dan!

Taman kad sam krenula da legnem da spavam, pred očima mi se pojavio tamni tunel.

Učitelj je rekao:

,,Dok sam govorio o Trećem oku, svako od vas je mogao osetiti da mu se koža na čelu zateže, a mišići grče, bušeći prema unutra.” Džuan Falun

Zbog ovog osećaja svrbelo me je čelo i osećala sam potrebu da nastavim da se češem.

Sutradan sam odjurila u knjižaru i kupila Falun Gong, i naučila sam vežbe prema Učiteljevim uputstvima u knjizi. Stavila sam knjigu na krevet i radila vežbe. Dok sam se saginjala i spuštala glavu, moćna energija mi je privukla glavu prema knjizi, a glava mi je zamalo udarila u knjigu.

Kada sam učila i vežbala prvu vežbu, čim sam ispružila ruke, osetila sam da su otišle toliko daleko da je bilo van mog razumevanja. Kada sam radila drugu vežbu, osetila sam veliki Falun kako mi rotira između ruku devet puta u smeru kazaljke na satu i devet puta u suprotnom smeru. Znojila sam se sva kada sam radila četvrtu vežbu. Ušla sam u spokoj čim sam počela da meditiram i osetila kako mi telo postaje sve veće i veće, ali nisam mogla da pomerim svoje telo, niti da se setim gde sam stavila ruke i noge.

Za svaki set pokreta, osećala sam da postoji bezbroj Faluna koji lete unutar i izvan mog tela, pomažući mi da ispravim svoje pokrete i prilagodim svoje telo.

Sve moje fizičke bolesti su nestale otkako sam dobila Dafu, i promenila sam se iz emotivne u srećnu i radosnu osobu. Učitelj me je prosvetlio u glavna pitanja u životu. Znam kako da živim i zašto sam živa. Svaki dan živim po Dafinim principima Istinitosti, Blagosti i Trpeljivosti. Slušam Učiteljeve reči i trudim se da budem bolja osoba, i još bolja osoba, sve dok se ne vratim svom pravom domu.

Nadam se da će oni koji su predodređeni da čitaju ovu nebesku knjigu, Džuan Falun, pronaći odgovore na svoja životna pitanja.

Kategorija: Putevi kultivacije

Mediji

Prijavite se

na naš newsletter

© Copyright Minghui.org 1999-2024