Vjeru u Učitelja i Fa iskazujemo djelima

(Minghui.org)

Nakon nedavnog incidenta s novinama The Epoch Times, neki ljudi koji su klevetali Dafa na platformama društvenih medija su intenzivirali svoje aktivnosti i iskoristili priliku da napadnu Shen Yun. Neki bivši članovi Shen Yuna koji su napustili tvrtku su se također javili kako bi objavili svoja tzv. otkrića. Također je otkriveno da je Učiteljevo predavanje održano na Planini tajno snimljeno i postavljeno na internet.

Učitelj je objavio “Teškoće s kojima se suočava naša duhovna disciplina” ubrzo nakon incidenta s medijem. Shvatio sam da sve to nije samo napadalo medij ili Shen Yun, već je bio progon i test za sve učenike Dafa i cijelu našu kultivacijsku zajednicu. Neki praktikanti su mi rekli da im se sve to učinilo kao najteži napad na Dafa od početka progona 20. srpnja 1999.

Davne 1999. godine su se mnogi veterani praktikanti osjećali jako teško iznutra. Takva težina nije bila samo osjećaj, već je i fizički postojala. I ovaj put smo se osjećali isto. Činilo se kao da nam teški komad metala blokira i pritišće prsa. Neki su se osjećali kao da doživljavaju srčani udar, dok su se neki drugi fizički osjećali vrlo nelagodno, kao da će nešto poći po zlu. Činilo mi se da nas nešto pritišće iz drugih dimenzija te kako svi zajedno moramo podnijeti iskušenja i nevolje koje se kod nekih praktikanata manifestiraju kao karma bolesti ili poteškoće na poslu ili u svakodnevnom životu.

Tijekom Dana neovisnosti u Washingtonu D.C., 4. srpnja ove godine, neki članovi Tian Guo Marching Banda su imali poteškoće s disanjem, vrtoglavicu i druge neugodnosti, što se nikada prije nije dogodilo.

Zapravo, ono što smo izdržali je samo majušni dio. Učitelj je iznio većinu ogromne karme i nevolja umjesto nas, a tako je već zadnjih 20 ili 30 godina!

Neki praktikanti su rekli kako su se nakon incidenta s medijima i klevetničkih napada na društvenim mrežama osjećali nemoćno i nisu znali što bi mogli ili trebali učiniti.

Vjerujem da je imati čvrstu vjeru u Učitelja i Fa prvo i najvažnije u svakom trenutku, posebno kada se susrećemo s nevoljama. Drugo, dok vodimo računa u vlastitoj kultivaciji, trebali bismo dobrodušno paziti jedni na druge i međusobno se podsjećati da postupamo ispravno s integritetom. U odsustvu propusta tijekom procesa naše kultivacije, zlo neće imati šansu napraviti štetu.

Vjerovanje u Učitelja i Fa nije samo nešto što izgovorimo, već je to temelj naše kultivacije, urođeni temelj koji nas prati od momenta stvaranja našeg života i čvrsto uvjerenje koje se neprestano osnažuje kroz bezbrojna iskušenja i nevolje. Pravi Dafa učenici sigurno mogu proći testove. Sav pijesak će se prirodno prosijati. Kako može biti toliko zlata?! Ništa se ne događa slučajno i nikakvi demonski entiteti ne mogu preokrenuti nebesa!

Kada je progon počeo punom snagom 1999. godine, Kineska komunistička partija je mobilizirala cijeli državni aparat da progoni Dafa i praktikante. Naši resursi i moć cjelokupnog tijela naših praktikanata izvan Kine su tada bili kudikamo slabiji u usporedbi sa sadašnjom situacijom. Tko god sada želi uzrokovati smetnje naprosto prosijava pijesak iz naše zajednice kultivatora. Dafa učenici, slijedimo Učitelja čvrsto s nepokolebljivom odlučnošću!

Nadam se da se svi možemo pozitivno suočiti s trenutnom situacijom. Moramo češće učiti Fa i dobro se kultivirati. U isto vrijeme također moramo aktivno slati ispravne misli kako bismo eliminirali sve loše stvari i zle elemente. Također bih želio podsjetiti kolege praktikante da ne idu u krajnosti tijekom ovog iskušavajućeg perioda te da dobro uravnoteže sve aspekte naših života i onoga što činimo.

Kategorija: Uvid u kultivaciju

Mediji

Prijavite se

na naš newsletter

© Copyright Minghui.org 1999-2024