Praktikanti u kineskom vojnom, policijskom i pravosudnom sistemu žele majstoru Li Hongdžiju srećan Praznik sredine jeseni

(Minghui.org)

Proslavljajući još jedan festival sredine jeseni, praktikanti Falun Dafe u kineskoj vojsci, policijskim i pravosudnim sistemima uputili su najbolje želje majstoru Li Hongdžiju, osnivaču Falun Dafe, za srećan praznik.

Želje šalju sadašnji i penzionisani pripadnici vojnog regiona Nanjing (jedan od bivših sedam vojnih komandnih regiona), nekoliko vojnih akademija, vojnih bolnica i nacionalnog sistem odbrambene industrije. Čestitke su primili i policijski službenici i službenici raznih tužilaštava, sudova i pravosudnih biroa.

Ovi praktikanti su koristili svoje jedinstvene položaje da prošire svest o progonu Falun Dafe od strane Komunističke partije Kine kad god je to moguće. Jedan od njih je pomogao kolegi policajcu da shvati nezakonitost progona i savetovao mu je da recituje povoljne fraze „Falun Dafa je dobra, Istinitost-Blagost-Trpeljivost su dobri”. Taj oficir se kasnije setio fraza kada se našao u opasnoj situaciji. Njegov život je spašen i on je pun zahvalnosti majstoru Liju.

Čestitke su došle iz sledećih regiona:

Langfang Citi, Hebei Province

Peking,

Heilongjiang provincija

Ianbian, Jilin provincija

Shandong, Sichuan provincija

Shenzhou, Shandong provincija

Changping okrug

Ksuchang, Henan Province

Nanjing, Guince provincija

Grad Xian, provincija provincija,

Provincija Hunan

Nacionalni odbrambeni sistem vojne industrije u Čongkingu.

Kategorija: Čestitke

Mediji

Prijavite se

na naš newsletter

© Copyright Minghui.org 1999-2024