Nemojte biti publika propagandi koja kleveće Dafa

(Minghui.org)

Kada je Komunistička partija Kine (KPK) naredila progon Falun Dafa 1999. godine, vodila se trima politikama: "Uništiti njihov ugled, bankrotirati ih financijski i uništiti ih fizički." Kako bi opravdala progon i okrenula ljude protiv Dafa praktikanata, KPK je izbacila propagandu za ocrnjivanje Dafa, kao što je “Tiananmen samo-prijevara o spaljivanju” i “1400 smrti.”

Osim korištenja medija pod državnom kontrolom za širenje propagande u Kini, KPK je također izvozila progon na Zapad putem vlastitih inozemnih medija, infiltrirajući se u zapadne medije i angažirajući svoje tajne agente izvan Kine.

Posljednjih su godina tajni agenti KPK javno napadali Dafa na društvenim medijima. Bivši praktikanti i bivši Shen Yun izvođači koji su se okrenuli tamnoj strani također su klevetali Dafa. Iako su svi oni dio napora KPK da ispere mozak ljudima izvan Kine, postoje i mnogi praktikanti koji su nasjeli na takvu propagandu i počeli sumnjati u ​​Dafa i Učitelja. Ništa se ne događa slučajno. Htio bih ljubazno podsjetiti kolege praktikante da se trebamo ispitati kako bismo vidjeli utječe li ta propaganda na nas i jesu li naše vezanosti uzrokovale takve incidente.

Kategorija: Perspektive

Mediji

Prijavite se

na naš newsletter

© Copyright Minghui.org 1999-2024