Pacijent sa uznapredovalim rakom jednjaka ozdravio nakon vežbanja Falun Dafe

(Minghui.org)

Imam 82 godine i praktikujem Falun Dafu manje od godinu dana. Prošle godine sam bolovao od raka jednjaka i bolnički tretmani me nisu izlečili. Zatim sam krenuo putem kultivacije Dafe, i ubrzo je rak nestao. Veoma sam zahvalan učitelju Li Hongdžiju, osnivaču prakse kultivacije Falun Dafe. 

Osećao sam se slabo u oktobru 2023. Nisam mogao da progutam hranu i teško sam padao u san. Bio sam uspaničen i depresivan i počeo sam da gubim težinu iz dana u dan. U to vreme mi je dijagnostikovan uznapredovali rak jednjaka. Moj mlađi sin je tražio od doktora da me leči po svaku cenu. Zbog toga sam prošao medicinske tretmane, uključujući hemoterapiju i radioterapiju.

Nakon dužeg lečenja nije bilo poboljšanja. Mogao sam da unosim u sebe samo malu količinu tečne hrane. Bio sam slab i koščat. Znao sam da se moj život bliži kraju. Radije bih živeo u miru kod kuće nekoliko dana nego uznemireno čekao smrt u bolnici. Zato sam se odjavio iz bolnice i vratio se kući. 

Moja žena je godinama praktikant Falun Dafe. Ima 82 godine, a izgleda kao da ima 60. Ona može da se pobrine za bilo koji posao koji treba da se obavi u kući. Podstaknut njenim iskustvom, odlučio sam da i sam praktikujem Dafu.

Počeo sam da radim pet vežbi sa suprugom svako jutro. Muzika za vežbe mi je bila toliko milozvučna da sam bio skoncentrisan i nisam se osećao umorno. Takođe sam čitao Dafa knjige svaki dan. Sledio sam Dafine principe „istinitosti, blagosti i trpeljivosti“ da bih postao bolja osoba. Postao sam obziran prema drugima i oslobodio sam se svoje sebičnosti i drugih neispravnih shvatanja. 

Posle kratkog vremena mogao sam dobro da spavam i nisam se više osećao bolesno. Mogao sam da jedem bilo koju hranu i moja težina se vratila u normalu. Izgledao sam zdravo i hodao sam energično.

Moj stariji sin je rekao: „Falun Dafa je zaista spasila mog oca! Neću se više protiviti tome. Falun Dafa je dobra! Hvala, majstore Li Hongdži!“

Povratak mog zdravlja je snažan dokaz čuda koja se mogu desiti tokom praktikovanja Falun Dafe. Kada moja supruga i ja delimo informacije o Falun Dafi drugima, mi pričamo o mom iskustvu kako bismo pokazali istinu i lepotu Dafe. 

Sada, cela moja porodica, rođaci i prijatelji veruju u povoljnu frazu “Falun Dafa je dobra, Istinitost-Blagost-Trepljivost su dobri”.

Kategorija: Zdravstvene dobrobiti

Mediji

Prijavite se

na naš newsletter

© Copyright Minghui.org 1999-2024